Nieuwe Garde Festival

zondag maart 10, 2024

Wat een geweldige ervaring was het Nieuwe Garde Festival! Gisteren was een dag vol levendige gesprekken, inspirerende ontmoetingen en natuurlijk, heel veel plezier met strips.

Het hoogtepunt van de dag was absoluut het moment waarop @hetgeheimvanthorbecke en ik de voorpagina van de @deswollenaer haalden! Tijdens het festival werden we geïnterviewd en gefotografeerd, wat een onvergetelijk moment was. Het was fantastisch om te zien hoe ons stripboek nu de aandacht trekt van een groter publiek. Mensen die ons niet eens kenden, toonden interesse in onze @voordekunst-campagne, wat echt hartverwarmend was.

Daarnaast was het een genot om zoveel bekenden, vrienden en fans van strips te ontmoeten. Het voelde als een warm bad van gemeenschapszin en enthousiasme. De gesprekken die we hadden waren levendig en inspirerend, en het was geweldig om onze passie voor strips te delen met gelijkgestemden.

Op het festival was er ook veel activiteit. Van interessante lezingen tot creatieve workshops, er was voor elk wat wils. En natuurlijk was er ook volop gelegenheid om nieuwe strips te ontdekken en te kopen. Het was echt een feest voor stripfans!

Ik wil iedereen bedanken die langs kwam bij onze stand, die ons steunde met vriendelijke woorden en die onze campagne deelde. Jullie steun betekent alles voor ons en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie support.

Het festival zit er nu op, maar de herinneringen zullen nog lang blijven hangen. We kijken nu al uit naar het volgende evenement waar we onze liefde voor strips kunnen delen en nieuwe avonturen kunnen beleven!