Boekcover ‘Het Geheim van Thorbecke’!

maandag februari 26, 2024

De definitieve cover van ‘Het geheim van Thorbecke’ is er! Wat een avontuur om dit tot stand te brengen. Samen met mijn fantastische colorist @nekouhai hebben we de feedback van het team verwerkt en nog wat finishing touches toegevoegd. Die hoekversieringen en extra textuur maken echt het verschil, vind je niet?

Ik kan haast niet wachten om onze crowdfundingscampagne te starten en het boek te promoten tijdens het @nieuwegardefestival in Zwolle. Het belooft een bijzonder moment te worden. Bovendien heb ik net een aantal supercoole pagina’s afgewerkt. Terwijl ik dit schrijf, worden ze ingekleurd en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen!

Het verhaal speelt zich af in Zwolle, het jaar is 1811. We volgen het avontuur van de jonge Thorbecke en de nieuwsgierige Anna terwijl ze proberen de geheimen van een mysterieuze brief te ontrafelen. Een intrigerend plot dat je vanaf de eerste pagina meevoert!

Ik ben ook enorm trots om aan te kondigen dat het boek zal worden uitgegeven door @syndikaatuitgeverij! Dit wordt ons tweede boek samen, maar dit keer is het mijn eerste solo-debuut als striptekenaar! Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel dit voor me betekent.

Een speciale dank gaat uit naar @gemeentezwolle voor hun sponsoring. Zonder hun steun zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest.

En als je al een kijkje hebt genomen op de @hetgeheimvanthorbecke projectpagina, heb je vast het fantastische conceptuele artwork van de vorige kunstenaar @hippotys gezien. Binnenkort zullen we de pagina updaten met mijn eigen artistieke creaties. Ik ben ontzettend vereerd om dit project voort te mogen zetten en kan niet wachten om jullie mee te nemen op dit spannende avontuur.