Voorpagina van de De Swollenaer!

maandag april 15, 2024

Ik ben zo opgewonden! Gisteren haalde ik samen met @hetgeheimvanthorbecke de voorpagina van de @deswollenaer (lokale krant in Zwolle)! Ze hebben ons geïnterviewd tijdens het @nieuwegardefestival afgelopen zaterdag en wat foto’s gemaakt. Ik ben dolblij dat dit artikel onze stripboek onder de aandacht brengt van een groter publiek en dat mensen die ons niet kennen ook deze @voordekunst-campagne willen steunen! Dank jullie wel!!!

Het Nieuwe Garde Festival was geweldig, ik vond het fantastisch om zoveel vrienden, collega’s en stripfans te zien en de hele dag over strips te kunnen praten! Het was echt druk! Bedankt aan iedereen die langs kwam en me steunde met lieve woorden, het kopen van een van mijn boeken en het ondersteunen van de crowdfunding!

Ben je nieuwsgierig? Je vindt de link naar het project in mijn bio. Doneren en onze campagne delen met mensen waarvan je denkt dat ze het leuk zullen vinden, wordt zeer gewaardeerd!

Ook heb ik hele leuke foto’s gemaakt van @abe_borst, met wie het altijd gezellig tafelen is. Dank je wel @abe_borst en @janbroedersz voor het maken van mooie foto’s van mij!

Ben jij naar het festival geweest? Wat waren jouw hoogtepunten van de dag?