Een Geslaagde Dag op de Kerstmarkt van Loopvisserij

zondag december 17, 2023

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse kerstmarkt plaats in de sfeervolle omgeving van de Loopvisserij. Als deelnemer aan dit gezellige evenement was het weer een waar genoegen om mijn werk te presenteren aan het enthousiaste publiek. Samen met mijn collega @abe_borst bemande ik een kraam, wat altijd garant staat voor plezier en gezelligheid.

Onze tafel was gevuld met een gevarieerd aanbod van kaarten, strips en zelfs handbeschilderde kerstballen. Het was hartverwarmend om te zien hoe bezoekers genoten van onze creaties en enthousiast reageerden op ons werk.

Een hoogtepunt van de dag was de mogelijkheid om ter plekke te tekenen. Ik kreeg de kans om mijn artistieke talenten te laten zien terwijl ik schattige katten en andere geliefde huisdieren op verzoek tekende. Het was een genot om te zien hoe mensen blij waren met hun persoonlijke tekeningen.

Een speciale dank gaat uit naar de organisatoren van de kerstmarkt, @marijesietsma en het team van Loopvis. Hun inzet en toewijding hebben ervoor gezorgd dat dit evenement wederom een groot succes was.

Kijk gerust naar de laatste dia’s om mijn favoriete tekeningen van de dag te bewonderen. Het was een onvergetelijke ervaring en ik kijk nu al uit naar de volgende editie van de kerstmarkt!