Uitnodiging voor het Tekencafé bij Loopvisserij

woensdag juli 26, 2023

Vanaf aanstaande zaterdag organiseer ik samen met @loopvis een Tekencafé in de gezellige ambiance van de Loopvisserij. Elke laatste zaterdag van de maand ben je van harte welkom om tussen 12.00 en 16.00 uur aan te schuiven voor een middag vol creativiteit en gezelligheid.

Het Tekencafé biedt een ontspannen omgeving waarin we samen kunnen tekenen, kletsen en elkaar inspireren. Of je nu een ervaren tekenaar bent, af en toe een potlood oppakt of zelfs nog nooit getekend hebt, iedereen is welkom.

Ik zal ook aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden en tips te delen over tekenen en het gebruik van verschillende tekenmaterialen. We stellen basis tekenbenodigdheden zoals potloden, pennen, ecoline en stiften ter beschikking, maar voel je vrij om je eigen favoriete materiaal mee te nemen. Een goed schetsboek kan bijvoorbeeld van pas komen!

Voor meer informatie kun je terecht op www.loopvis.nl/tekencafe.

Ben je erbij? Het belooft een gezellige en inspirerende middag te worden waarbij we samen onze creativiteit de vrije loop laten. Tot ziens in het Tekencafé!