Productieplan Loopvis Goedgekeurd!

vrijdag juli 14, 2023

Ik heb geweldig nieuws te delen! Gisteren kreeg ik een telefoontje dat het plan dat ik heb geschreven om de productie van @loopvis circulair te maken, is goedgekeurd door de @gemeentearnhem! ‘Zilvervis Papierwaren’ is een imprint van uitgeverij Loopvis, met als doel om no-waste papierwaren te maken van afgedankte materialen. We zijn ontzettend enthousiast dat we onze papierwerkplaats kunnen professionaliseren en prachtige producten kunnen creëren, zoals handgemaakte notitieboekjes en memoblokjes. Voor mij is dit ook een enorme promotie, omdat ik nu officieel aan dit project mag werken!

Ik voel me net als de illustratie die ik vorige week heb gemaakt voor de nieuwe ‘vissenpost’, die perfect mijn stemming vastlegt. Dansen in de regen! Hihi!

Een grote dank aan @marijesietsma voor het bieden van deze kans en @lieshuiberts voor je waardevolle input! En natuurlijk het team van Loopvis / Zilvervis Papierwaren!

Ik kan niet wachten om jullie allemaal te laten zien wat voor geweldige dingen we gaan creëren!